ویزای اندونزی
مدارک ویزای اندونزی الکترونیکی:
اسکن پاسپورت (گذرنامه) با اعتبار 7 ماه از تاریخ شروع اعتبار ویزا
اسکن عکس پرسنلی زمینه سفید ٣×٤
ضمنا مسافران محترم در هنگام ورود به فرودگاه اندونزی مدارک (اصل پاسپورت، گواهی کارت واکسن به لاتین حداقل دو دوز، بیمه مسافرتی، واچر هتل و بلیط رفت و برگشت) به مسئولین فرودگاه ارائه نمایند.
مدارک ویزای اندونزی لیبل دار:
اصل پاسپورت با حداقل 7 ماه اعتبار
فرم پر شده مشخصات فردی به لاتین و امضای فرم تعهدنامه به همراه تاریخ میلادی همان روز به آدرس " فرم مشخصات فردی ویزای اندونزی"
دو قطعه عکس پرسنلی ٣×٤ با پشت زمینه سفید
کپی شناسنامه و کپی کارت ملی متقاضی
بلیط رزرو رفت و برگشت دارای مهر آژانس (بلیط فقط درحد رزرو)
واچر رزرو هتل دارای مهر آژانس (هتل فقط درحد رزرو)
کارت واکسن به لاتین دو دوز به بالا به صورت چاپ شده
نامه تمکن مالی از بانک با حداقل 100 میلیون تومان تمکن به همراه مهر برجسته
بیمه مسافرتی دو ماهه 10000 یورو با پوشش کرونا و بالاتر
ضمنا مسافرین محترم به توضیحات روی برگه ویزا شامل اعتبار ویزا و نحوه تمدید اقامت و تاریخ ورود حتما توجه فرمایند.
متقاضیان محترم از گرفتن بلیط،رزرو هتل و قرارهای کاری قبل از صدور ویزا خودداری نمایند .
شروع پروسه کاری، بعد از تسویه حساب کامل می باشد و شنبه و یکشنبه و روزهای تعطیلی سفارت جزو روز کاری به حساب نمی آید.
نرخ پرداختی ویزا به حواله ارزی می باشد و مبلغ آن بصورت ریالی روز محاسبه و دریافت میگردد و درصورتیکه مبلغ ریالی اعلام شده در همان روز که نرخ گرفته شده پرداخت نگردد؛ روز بعد با نرخ حواله جدید محاسبه خواهد شد.
درباره اندونزی:
کشور اندونزی با بیش از ۱۳۰۰۰ جزیره، برای انواع و اقسام گردشگران جاذبههای منحصربهفرد دارد. از شنهای سفید و آتشفشانهای خشن بالی گرفته تا شهر پر انرژی جاکارتا پایتخت این کشور و زمینهای بکر سوماترا، همیشه میتوانید چیزهای جدید و متنوع پیدا کنید. اندونزی زیستگاه گستره زیادی از حیوانات بومی کمیاب است.
اگر قصد سفر به اندونزی دارید، با همکاران ما درتماس حاصل فرمایید.
جاذبه های دیدنی اندونزی :
جزیره برنئو : قسمت اعظم این جزیره متعلق به اندونزی است که در اصطلاح محلی به آن کالیمانتان گفته میشود. ارتفاعات آن عمدتا در نواحی شمالی واقع شده و قسمت اعظم آن را جنگلها و جلگهها شامل میشوند. رودهای طویلی در آن جریان دارند از جمله: باریتو، ماهاکام، نگارا، کایان و کاپواس. بلندترین نقطه آن ۹۸۸٬۲ متر ارتفاع دارد.
جزیره سلبس (سلب): جزیرهای کوهستانی و مرتفع است که قسمت اعظم آن را جنگلها پوشاندهاند. از رودهای آن میتوان از ماریسا، کاراما، ماماسا، بونگکا و پالو نام برد. قله رانتکومبولا با ۴۵۵, ۳ متر ارتفاع بلندترین نقطهٔ آن است. نام محلی این جزیره، سولاوسی است. جزیره گینه نو: نیمه غربی این جزیره که اصطلاحا ایریان غربی گفته میشود و به اندونزی تعلق دارد. نواحی مرکزی و شمال غربی آن را کوهها و نواحی بلند پوشانده و قسمت اعظم آن را جنگلها و جلگهها تشکیل میدهند. رود دیگول مهمترین رود آن است. بلندترین نقطه آن قله جایا (۰۲۹ , ۵ متر) است.
جزایر سوندای کوچک (نوساتنگارا): این جزایر بین جزیره جاوه و جزیره گینه نو واقع شدهاند و عمدتا کوهستانی و مرتفع میباشند. بزرگترین جزیرههای آن عبارتند از: سومباوا، فلورس، سومبا، تیمور و بالی. سایر جزایر غربی: که در اطراف جزیرههای برنئو، جاوه و سوماترا واقع شده و عمدتا کم ارتفاعند. بزرگترین جزیره آن، بانگکا میباشد.
سایر جزایر شرقی: که مجموعا به جزایر ملوک یا اویه معروف هستند و در اطراف جزیرههای سلس و گینه نو واقع شدهاند و کوهستانی و مرتفع اند. جزیرههای هالماهرا و سرام بزرگترین جزیرههای این نواحی میباشند.
ثبت دیدگاه